Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställer till rätta.

Sopar stenen ren från dagen,
bort med ljuset.

Räknar sandkornen som en gång i femtonårs åldern
Var många fler.
Kanske en man som satt och försökte att tänka på ingenting,
Tog några med sig hem som minne utav den dagen.

Det kan tänkas att när sanden fyllde femton år så var det så länge sedan att många har försvunnit, men färre har återvänt.

Rengör åter stenen,
hälsar på morgonen och sisyfos som ska hjälpa till att räkna.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-11 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand