Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek brinner




Du öppnar dina dörrar, för mig

jag som tänder till ditt hjärta
starta en eldsvåda omkring
allt började med gnistor
bekant med vår historia, nu brinner tapeterna
väggarna kollapsar, stående där med ett glöd i ditt hjärta
se på, när allt sakta blir aska
...




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 703 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-01-11 15:29



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
målande...bra och med vacker känsla.
2016-02-02

  Ninananonia VIP
Kan tolkas på flera sätt.. men vacker ...
2013-02-13

  Maiah VIP
otroligt vackert
2013-02-03

  Magica VIP
Smärtsamt men vackert.
2013-01-19

  Julio VIP
Bra:)
2013-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor du beskriver...
2013-01-12

    ej medlem längre
Livskraftfullt!
2013-01-12

  Federico Romano VIP
Ett vin som korkas upp & njuts efter långsam eftersmak..
2013-01-11

    ej medlem längre
Snyggt !!!
2013-01-11

    ej medlem längre
Starkt och mycket vackert!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R