Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


moln av misstro

likt ett dunkelt moln
av misstro
frågar du
om jag gjort rätt

likt ett dunkelt moln
av misstro
står de
på vakt
bakom skyltar av regler
och påstådd rättvisa

likt ett moln
av misstro
sänker makten
människor
stänger grindar
slår hårt mot
udda liv

likt ett moln
av misstro
förtrycker rädslan
människan
likt ett dunkelt moln
av misstro




Fri vers av walle dickson
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-11 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson