Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"All For You - Or All For Love"

Den boken av Sheila O´Flanagan
läser jag just nu. Absolut en "hit"!
När jag sträckläst den till sidan 100
utan ett andetag, så kändes det, tänkte
jag hur många sidor har jag kvar? Måtte
det dröja länge tills den tar slut, den hade 517!
Sen läste jag snabbt till sidan 200 och tänkte då
vad gör jag sen när den är slut... Bläddrade till-
baka till början av boken, då såg jag att hon skrivit
18-19 böcker till, mitt liv är räddat...

Boken handlar om en kvinna som träffar en man
faller för honom, han faller för henne, javisst
säger ni så vanligt, så vanlig, inget stormande
nytt att läsa om... Men det är precis vad det
blir på det sättet som hon beskriver för-
hållandet kvinnor och män... Och hon
får till allt så spännande och bra
att man kan inte sluta läsa
man måste bara läsa nästa
sida och nästa sida
och nästa...

Ja inte bara förhållandet kvinnor och män
kommer upp utan också mamma och barn...
Hur frånvarande borta man kan vara ändå
tro sig vara nära och med sina kära och inte
fatta och inse att det man ger är mer tomhet...

Och valet av titel "All For You - Or All For Love"
den innebörden fattar man först sen man
kommit en bit in i boken...

Och före varje nytt kapitel får man en sorts
väderleksanvisning... Även det begriper man
så småningom vad den står där för...





Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-11 15:46



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.
Tack för Bok-Tipset.
Det hörs att det är en
Spännande bok,ÅH HELT
UNDERBAR.Tack.I.Åberg.
2013-01-15

  Ezmeralda VIP
Tack för att du delgav oss.
Kanske det är en bok för mig också?

2013-01-12

  Lars Hedlin
TAck för en text som berör ...
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt