Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ska det gå till!

Idag var jag på kondis!
Jag drack kaffe och åt årets
allra första semla. Jättegott!
Jag satt vid ett bord med fönster
som vette ut över torget och det vita
vackra rådhuset och snön dalade sakta
ner över taken och då kom en pappa förbi
med två små barn och innan jag visste
ordet av stod de vid sidan av mig.

Det minsta barnet sattes i en hög
barnstol det lite större på en vanlig
stol strax intill. Det större barnet
drack saft ur ett glas... Det lilla
barnet hade ingenting fått...

Men pappan hade två smörgåsar på ett
stort fat, han tog en bit av en smörgås
räckte fram det till barnen och frågade
om de ville smaka ingen av barnen ville
ha något. Då tog han biten själv och stoppade
den i munnen. Han log med hela ansiktet och
när han tuggat en stund sa han: -Mummm så gott!

Barnen som tysta följt honom med blicken hela
tiden de skrek till: -Vi vill ju också smaka!!!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-11 16:21



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Du får en bit vardagsliv att bli till rik poesi
2013-01-12

  Ezmeralda VIP
Vardagsliv för en pappa som har en bra taktik
för att få barnen sugna på smörgås de också.
2013-01-12

    ADI Nehlin
fin berättelse..
2013-01-11

  Lars Hedlin
SÅ det går till :) TAck för att du delade med dig av upplevelsen!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt