Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förberedelse

Jag hör dånet igen
En stor maskin startar upp
Den här gången
ska jag försöka packa med
fallskärm, livboj och nödraketer
Men framför allt
paketet med
plåster för brustna hjärtan




Fri vers av maverick
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-11 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maverick