Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grannar och flygfän

 

 

 

 

i källaren står det glömda

som jag gömt undan från grannar och flygfän
som skulle tagit en bit av min själ om de kunnat 

 

julgranar bryts och söndras
vardagen tar vid där vi lämnade den -

 

skulle jag ha väntat med dikten

tills den velat bli skriven skulle jag aldrig
få någonting gjort

 

jag fiskar i ett mycket djupt vatten

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-11 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ett livs summering. bra diktat
2013-01-13

  Nanna X
ja det gör du, fiskar i djupt vatten, och du gör det mycket eftertänksamt och ser alla detaljer.
2013-01-12

  Ingela Svenson VIP
ja poesi är ofta fiske i djupa vatten, du fiskar ofta där!
2013-01-11

  Yrre VIP
Tycker om denna, som att kasta sig utför ett stup eller nåt, bra!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP