Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte försent att hindra explosionen från att ske än

En tår. En tår lät hon rinna ned längs min kind ända till halsen där den gömde sig, bestämde sig.för att stanna. Mer än så behövdes inte, den beskrev alldeles utmärkt hennes känslor för omvärlden. Men ien var för att se en i det möerka rummet så hon kunde fortsätta dölja det som håller på att gro i hennes tankar. Det hon inte.kunde veta var att hon själv observerat den, lagt händelsen på minnet.där den hamnat med en rad event som alla höll på att bildas till en hög och tillsammans skulle få flickan att få under. Det behlövs bara ett par händelser till. Ett par tårar. Ett par tankar. Och någon gång kommer allt att brista.

För nu, är det bara ett tillfälle i flickans liv som hon snabbt kommer att glömma. Etfillfälle. sosm.kan komma att betyda mycket mer än hon någonsin unnat förstå, eller förutse. Det är inte försent än. Dert ärinte försent att hindra explosionen än. Men snart är det.




Övriga genrer av Själsfrånvaro
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-12 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själsfrånvaro