Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är... nu...


alltet

 

 

 

 

 

 

jag kan inte

se

allt

 

men

känner alltet

här

 

just nu

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-12 02:25



Bookmark and Share


    Bellissima
Det är en underbar känsla när den infinner sig!
2013-02-08

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-02-06

  Chawa VIP
Mycket visdom i dina ord. Det gillar jag!
2013-02-05

    ej medlem längre
underbart fångat!
2013-02-04

  Ljusletaren
Kort och fint ... bara vara här och nu ... bravo/kram
2013-01-23

  Lars Hedlin
Underbart..
2013-01-12

    ej medlem längre
STORT att känna ...
2013-01-12

    ej medlem längre
Låter gott det!
Det vilar en tystöm
förvissning här
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight