Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag behöver inte mitt öde

 

 

 

 

jag behöver inte mitt öde
jag behöver himmelriket

himmelriket behöver mig
men inte mitt öde

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-12 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ett axiom. koncis. fancluben jublar !
2013-01-13

    ej medlem längre
Gillar!
2013-01-12

  Ingela Svenson VIP
Men se det tror jag att himmelriket behöver, fin och harmonisk textmässigt
2013-01-12

    ej medlem längre
Klartext.
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP