Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå där!

Nä men lilla centerparti
er valsymbol har ju fyror i
klövern kärleksrund
ej alls ett nytt påfund
att ni flaggar för: Polygami!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-12 15:15



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) väl skaldat
2013-01-13

  Lars Hedlin
Yes bra och Tidsenlig....
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt