Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går ändå

Den gamla tramporgeln
har en tangent
som har slutat låta

Det fattas en ton
när jag spelar
på den

Det går att komma förbi
genom att
spela annorlunda

Den tangenten är
en blindpipa,
helt oanvändbar

Men det går ändå
även om inte allt
är perfekt

Det är precis
som med mycket annat
här i livet




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-13 14:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja ofta blir det bättre omänn det inte är helt perfekt. Ännu en liten pärla från dig
2013-02-17

  Birgitta Jacobsson
Kul att Östgöta Correspondenten tog in denna dikt i går, fredag 18 jan.
2013-01-19

  Michaela Dutius
Ja det går åndå - en mästare kan spela även ett trasigt instrument
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson