Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avsked


Som

Som
Du går
i skuggan av
Din ensamhet

Som
Din sorg
avtecknad
i måsens vithet
mot
sensommarens
natthimmel

Just så
stannar Du
hos mig
inristad
i
den saknad
ett ensamt fotspår
bär




Fri vers av lenakarin
Läst 449 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-01-13 17:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket vacker och skör - bravo..
2013-03-04

  LenaJohansson VIP
känns komplett, mycket bra
2013-03-04

  Undine
Oj, den berör!
2013-03-04

  Nina.H
Djup och stark text..gillar
2013-01-29

    Birgersdotter VIP
Berör
2013-01-17

  Linda CH VIP
Berörde mig starkt!
2013-01-17

    AA VIP
Vacker text....med mycket symbolik..
2013-01-17

  in effigie VIP
orden är en skör, vacker juvel av längtan..
2013-01-16

  Lena Själsöga Keijser
många ord är ej min vilja skriva


vackert skriver du


2013-01-13

    ej medlem längre
en vacker text..
2013-01-13

  surface to air
"..Just så
stannar Du
hos mig
inristad
i
den saknad
ett ensamt fotspår
bär"

Åh så sällsynt vackert du beskriver saknad
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin