Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror världen glömde mig

någon klippte av tråden
och världen precis runt mig blev min enda tillflyktsort
jag tänker mig ut ur en bubbla och jag -
jag tar sats, flyger genom atmosfären
bara för att studsa emot kanten och falla tillbaka

några små meddelanden och signaler utan svar
vad fan hände?



tog allt slut här?






Fri vers av the fool on the hill
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-13 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill