Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje natt förvandlas jag


dödslängtan

det är natt och jag sliter tapeterna av väggarna

det stormar kuling mellan revbenen

jag är ett andetag som exploderar

och tusen svarta stjärnor framför ögonen




Fri vers av mögel
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-13 23:13



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Fantastiskt bra!
2021-12-22

  SatansSon VIP
Fint med stjärnor i ögonmen.
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

mögel