Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min...

Den är vald åt mig,
bara åt mig...
Boken!

Smeker ömt pärmen,
läser långsamt,
titeln berättar...

Hjärtat värms,
ler i smyg,
bläddrar förväntansfullt

Nu släpper jag dig aldrig,
du min bok,
vi vänder bara blad...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-14 06:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härlig till max

får man fråga vad du föredrar att läsa?
2013-01-15

  Peter Olausson VIP
ja, visst finns det en för alla (och en till, och ännu en...)!
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten