Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ansikte

 

 

 

 

nära mitt ansikte är svaret

 

jag ropar förlåt genom sekler
det hjälper inte

 

Ordet står ännu bortvänt från mig

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-14 13:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat
2013-01-17

  ULJO
BRILJANT TEXT
2013-01-15

    ej medlem längre
Bra Catharina!
2013-01-14

  Yrre VIP
Verkligen stark!
2013-01-14

  Nanna X
stark, etsar sig fast
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP