Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väglöst land lockar...

Ingen färdriktning
ingen utstakad väg
inga ledtrådar att gå efter
inte ens en karta
inte ens GPS-en duger
och bara nya stigar som dyker upp
åt alla håll som ett stort äventyr
så tar man sig fram med den: Kärleken!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-14 14:54



Bookmark and Share


  Berth
Det gäller att sätta piff på det hela
om man vägen skall dela.
2013-01-15

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt.Underbart Skaldat.
Kärleken Kommer o Kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Min Lycka är Din.
Din Lycka är Min.
Kram.I.Åberg
2013-01-15

  ULJO
Kärleken har inga begränsnnigar den går inte att styra där får man bara hänga med ut på en resa i det blå
2013-01-15

  Olof Lagerhorn VIP
Låter bra! Den här kompassen måste du lova att inte ta pantent på.
2013-01-14

  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av kärleken som finner egna vägar i livet.
2013-01-14

  Lars Hedlin
bra bra gillas mycket!
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt