Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


"emotionella muskler"

 

 

 

viljemässigt

omforma sina upplevelser

positiva ”emotionella” muskler

 

sträcka bågen

 

inkorporera glädjeämnen

knyta an till ett leende

kopulera med en lysande blick

filtreringsmekanism som

skälver bort det argsinta

 

en kompost av

växtvillig materia och mullämnen

 

en subtil kontakt

intuitionen ljuger inte

 




Övriga genrer av Dufvenberg
Läst 480 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-14 19:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
dufvenberg, din dikt är genial.
2016-02-05

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Du kan som få fånga det subtila och göra det mer begripligt med dina ord. Nej, man ska lita på sin intuition
2013-01-15

  Georg Möller
Lämnar en tanke svävande - tack!
2013-01-15

  SatansSon VIP
Ovanlig. bra..
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Dufvenberg
Dufvenberg