Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mysiga känslan - av livet




Jag mår bäst i den mysiga känslan

snöiga dagar
långkalsonger och raggsockar

soliga dagar
fika i solen

kaffekannans ljud, doften som sprider sig
ugnens läte när den börjar bli varm

barnens koncentration när dom pysslar
vällingstunden i våran säng med lillan på
morgonkvisten

mina tanter
mina älskade kaffetanter
vad skulle jag gör utan dom?

att vakna med älskade gubbahelvetet
att gnabbas
att somna i ett varsitt hörn i soffan med huvudena mot varandra

ljusbrickan som flammar mysigt morgonsken

promenaderna med hunden är som yoga för själen

jobbet
jobbet där jag får göra det bästa
för dom bästa

våra gamla

kort och gott

just nu är livet en mysig känsla där jag
trivs som bäst




Övriga genrer av SurtantZ
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-15 11:13



Bookmark and Share


  Water VIP
Magisk känsla....och den smittar av sej känner jag efter att ha läst din lovsång :)
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

SurtantZ
SurtantZ