Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så långt från solen



i allt långsammare takt
hör jag hjärtat slå
och sakta kommer kylan krypande
tydligt men ändå smygande
så jag kan
om jag vill
inbilla mej att allt är som vanligt
vanligt som mellanmjölk
vanligt som måndagar
vanligt som igår
när blodet rann hett
men himlen är grön
och havet är vitt
och inget är som det ska
ingenting är längre som
det borde vara




Fri vers av bitch
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-15 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch