Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvivel



den rör sig
gas tänkte jag först
när jag äntligen uppmärksammade rörelsen
djupt inne i bröstkorgen
men den har vaknat
och rör sig oroligt
i sin svarta håla
vrider sig
gäspar
gör sig redo
att återerövra
sitt forna territoium




Fri vers av bitch
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-15 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch