Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ihälld i sin kostym!

En man uti ett träkar satt
i adamsdräkt, plaskar spelar spratt
folk sa, du är bar
inga badkläder har...
Men jag är ju tunnklädd, sa han glatt




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-15 14:45



Bookmark and Share


  ULJO
Kanonbra
2013-01-15

  Berth
Så är limerickmästaren igång igen
2013-01-15

  Lars Hedlin
Yes så bra!
2013-01-15

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.
TOPPEN*FYNDIG*Limrick.
Hej.I.Åberg
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt