Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis, som hon sa...

En tjej från sköna Bahia
ramlar, skrek: -Jag föll som en tia!
-Men vad säger du
sa vän till henne nu...
-Jag slant, blev ju svaret till Fia...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-15 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt