Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje hög av mög

 

 

i varje hög av mög

finns en gnista av hopp

som väntar på att skiten ska torka

och brinna opp




Fri vers (Fri form) av Lajos-Toth
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-15 22:07



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare

Roligt och klokt! Här är det nästan läge på ett bokmärke... ;)
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth