Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

torka inte bort mig

jag kommer
för att säga hej




Fri vers (Fri form) av Tino
Läst 652 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2013-01-16 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som berör alla sinnen....
2015-11-01

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Oväntat, men klockrent slut. Dikten lockade fram ett varmt leende hos mig, med sin positiva syn på tårar
2013-12-29

  Christer Foghagen VIP
Finstämd och vacker!
2013-09-27

  aol
ja ett tårat ansikte minner om att bakom alla andra finns dom också
2013-05-05

  Siggesdotter
Den här dikten säger så mycket trots att den är så kort. Och det är detta som är svåraste - kort men innehållsrik! Applåd!
2013-03-30

  Ljusletaren
Ett mästerverk av dina ord ... wow/kram
2013-01-29

  Nina.H
Droppar ack så sköra,
med så mycket innehåll.
Vacker musik och text.
Kortfattat men med så
mycket känslor. Gillar..
2013-01-27

    ej medlem längre
Ja tårar säger så otroligt mycket..fint...så fint skrivet
2013-01-20

  millaan
Naket, smått, stort och riktigt jävla vackert. Jag tycker om det.
2013-01-18

    Anki.A
Tårar har ett eget språk som vi alla känner igen på ett eller annat sätt.Gillar....
2013-01-18

  Ljusletaren
Fin bild och fina ord /kram
2013-01-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, även tårarna har en betydelse...gillar dina ord...
2013-01-16

  Chawa VIP
Tårar av fina minnen...så vacker liten text...tycker mycket om...
2013-01-16

  Ola Rydberg
Bra naket
och ärligt
2013-01-16

  anita VIP
fin
2013-01-16

    ej medlem längre
slique
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Tino
Tino