Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är min rymd

Hon rör sig i min rymd
hon skakar mig
med sina andetag.

För drömmen om att vakna i hennes halsgrop
får mig att kippa efter luft

Får mig att öppna
alla mina hemligheter
under hennes fingeravtryck

Hur ska jag någonsin fäkta alla inre röster
som viskar att hennes konturer är min räddning
Övervinna rädslan
att läppar över hennes fräknar blir mitt fall.

Rytmen som vibrerar i paniken
när jag inte vet vad som skrämmer mig mer
att smeka hennes skratt med mina kyssar
eller att inte röra henne alls.




Fri vers av M. Engdahl
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-18 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Engdahl
M. Engdahl