Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet som en gång blomstrade vissnar ner

Våldtäkterna fortsätter angripa oskyldiga
ondskan vrålar sig över fredliga och när
som helst angriper den sina byten och
förnedrar dem ända in i själens rum
livslånga sår som förstör deras liv!
nu har en lärare blivit våldtagen utav
en elev på en skola och det säger allt
ingen är säker och detta visar på att
det spelar inte någon roll var man är
trygghet och säkerhet finns inte kvar!
i landet som förut värnade om sitt folk
jag kallar det idag ett laglöst land som
inte bryr sig om offer utan helt enkelt
spottar dem i ansiktet och låter dem
lida helvetes kval utan riktig hjälp stöd
det är extremt illa ställt i samhället!
människor lider oerhört och är rädda
oroliga för vad som kan hända dem
det Sverige som en gång blomstrade
har vissnat ner till oigenkännlighet
detta är vad politikerna har gjort!
de har i sina handingar raserat det
men deras munnar säger helt annat:
"det går bra för Sverige" vilken lögn!
öppnade gränser har satt djupa sår
landet och människor blöder enormt
varje dag hemskheter oss når!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-19 00:15



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
"Det finns en risk att vi har en liknande situation i Finland om 10 år"
Finlands inrikesminister, Kai Mykkänen, använder Sverige som det avskräckande exemplet.
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP