Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återförening

I nattens sena timme

i det kyliga midnattsblå

välkomnade hon

insiktens försiktiga tassande


Lät sig så sakta sväva

in i det lugnande mjuka

det tidigare stormande svarta

smekte nu rädslans strandkant


Trevande med varsam hand

över själens skrovliga yttre

ur ytans blottade skreva

steg nu åter


hennes jag...






Fri vers (Fri form) av sulimaa
Läst 439 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-17 06:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar...
2013-02-03

    ej medlem längre
Gottläst möte
välskönt format
2013-01-27

  aol
åtråvärt vackert skriftat vännen,
2013-01-21

  ~Leonardo~
Magiskt...får mig att tänka på en fågel Fenix som reser sig ur askan! en pånyttfödelse kanske? Gillar den!!
2013-01-17

    ej medlem längre
Gillar!
2013-01-17

    ej medlem längre
gillar texten..
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa