Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det så att ljuset skvallrar om våren


Andas luft

Åhh, det känns som allting har stått still!
All den framtidstro som såddes,
har ej vuxit som jag vill.
Nu har jag äntligen vaknat.
Kan se saker som dom är.
Så jag packar min kappsäck,
och ser vart vägen bär.


Tid, det är det enda jag har kvar.
Den får bli min drivkraft,
att inte dröja kvar.
Livets vibrationer,
dom får leda mina steg.
Lita på försynen,
och inte va strateg.


Jag går på obruten mark.
Mina steg blir det jag sår.
Bär ej med mej några bördor,
jag vill leva där jag står.
Sakta, sakta utan stress,
inga planer, ingen press.
Söker ljuset i mitt inre,
dricker Livets vatten,
andas luft
andas in.....
andas ut.....




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Water VIP
Läst 820 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-01-17 11:18



Bookmark and Share


    Röllekan
Tänk att missväxt leder till ett andligt uppvaknande. Du sår och vattnar. Ljus och värme ger tro och hopp. Underbar text.
2015-01-21

  Havsbris
positiv energi
hopp och livsglädje
nästan tacksam för en ny
chans,,,

ta den :P
2013-03-13

    ej medlem längre
"Jag går på obruten mark.
Mina steg blir det jag sår. "
Jag fastnade för de orden. Suveränt!
2013-02-26

  Suzie B VIP
Finstämt och hoppfullt! Värmer i vinterkylan!
2013-01-28

  Magica VIP
Fint skrivet, fint rimmat, funderar på hur den skulle låta tonsatt...
2013-01-26

  Blåbäret
detta var eftersträvansvärt och bra...trygg ton med dagen som fångst
2013-01-23

  Maria T
Här en källa rinner
säll den henne finner
2013-01-20

  Constantine Snow
Det här var starka, listiga ord som ger en mod. Tack för att du delade det här skriveriet här!
2013-01-20

    leelee
Oj vad bra! Kloka ord om att släppa taget och gå vidare.
2013-01-18

    jaybird
Med gitarren i följe
blir du väl ledsagad.
Välstämd text i rätt
tonart.
2013-01-17

  walborg
Poetliv - fint
2013-01-17

    ej medlem längre
Snyggt!
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP