Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycka

Nu när jag äntligen funnit dig,

borde jag känna mig som en drottning,

känna att allting är perfekt,

älska livet besinningslöst,

varför känner jag då,

att det alltid saknas något,

att lyckan aldrig finns där,

helt och hållet,

är det menat att jag ska vara fördömd?






Övriga genrer av Roose
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-17 12:40



Bookmark and Share


  Tino
Det viktiga är acceptansen av sig själv.
En text jag kan minnas mig själv i
en tid då det var svart
Men ljus finns även i mörker
Fin text
2013-01-17

    ej medlem längre
Jag tror att man måste hitta lyckan hos sig själv, även om den perfekta partnern ger väldigt mycket.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Roose
Roose