Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till dig

Det bränner värmande i mitt knä.
Djupt, där inne puttrar blodet snabbt och hänsynslöst.
Vi känner likadant du och jag.
Det svider och kliar inombords.
Jag vill bli fri från detta hemska örhänge.
Ont gör det, hos dig, hos mig.
Förlåt mig, men hur kan du förlåta mig när ingen annan vill titta åt mig.
Ett besmyckat öra låter mig vandra vidare för att du älskar mig på riktigt.
Jag är ledsen att smycket inte längre har dig med.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-17 14:11



Bookmark and Share


  Federico Romano VIP
Det var ett tag sen, bra dikt, metaforen når ut, försoning kan nås..
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill