Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvitt

Tom inuti
En ros så färglös.
spelar en regnbåges pjäs
för en ouppmärksam publik.

Kan en ros drömma
så hemska drömmar.
slår dem bort.
minnen blott.
ditt liv är det för kort.

Marken runt om är grön
vacker, varm och skön.
allt är perfekt
helt korrekt.
rädlsan för minnen som väckt

tankar svinlande förbi
oupptäckt sorgen förbli




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-17 14:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar denna..
2013-01-17

  SatansSon VIP
Fin och rar denna visa.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson