Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jungfruolja

lenande grön
vindilar sköra
smörjer minnet av
en härjad vinter
smekande rörelser
över varmlent sidfläsk

droppar jungfruolja
över dina ögonlock
vakna
det är vår

minnet av din nakna hud
ställen där fingertoppar
och läppar ångvarmt
fuktade

vackra stråk
över bar rygg
av livgörare

jungfruoljan bär frukt
i mötet med sorg






Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-18 09:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket vackert skrivet
2013-02-06

    ej medlem längre
Mjuka sensuella ord som smeker ögat att läsa.
2013-01-18

    ej medlem längre
väl och vackert skriven ...
2013-01-18

  SatansSon VIP
Håller med kaktusblomma. Detta var vacker kärleksdikt. Har saknat dig.
2013-01-18

    ej medlem längre
Fin och stillsamt mjukt varsamt kärleksfull
2013-01-18

    ej medlem längre
Ljuvligt vacker i sin skörhet ...
2013-01-18

  Lars Hedlin
Så vackert sensuellt...I sin skörhet....
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP