Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång från hjärtat


Ängelns sång hördes över nejden
steg och sjönk i silverlätta toner
sången förde med sig
glädjen
över själva livet
glädjen att få vara född

sången spreds i hjärtan som var kalla
tände åter hopp om fred

ängeln såg vad sången gjorde
log från ovan ner till oss
flög sen över hela jorden
sjöng sitt budskap
om fred förstås

tänk vad enkelt det kan vara
om vi bara
stämmer upp till sång
alla vi tillsammans
och det blev fred med en gång

Skogsfen





Fri vers av Skogsfen.
Läst 542 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-18 09:47



Bookmark and Share


  Water VIP
Ljusa visioner kan vara vägen
Jag tror på den här sången så jag sjunger med.
2013-01-25

  ULJO
Hoppingivande läsning
2013-01-19

    ej medlem längre
Sagt är gjort så skriv en sång om varför du vill ha fred på jorden så skall jag sjunga med. Och ge mig den lilla förklaringen varför du skriver så fint så min lilla vän och förtrogna som jag vet att om vi får fred på jorden så finns ingen som kommer och tar oss som dom vi är.
2013-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfulla ord om allt vi kan göra tillsammans...
2013-01-18

    ej medlem längre
Dina ord föder hopp och tro.
2013-01-18

  Ljusletaren
Underbart och jag hör din sång där bortom horisonten.
Jag gnolar lite och skrattar till och är med fastän min sångröst inte är bra/kram
2013-01-18

  Bo Himmelsbåge
Underbar vision och dikt! Tur att änglarna finns! Applåd!
2013-01-18

    ej medlem längre
fint..!*
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.