Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onanisten

Den där onanisten

det är en trist en

allt sällskap är uteslutet

vill ha full kontroll på sprutet

sjunker sen skamligt tillbaka

och ser manligheten den slaka

eller hon som vet hur hon ska smekas

all assistans förnekas

tar sig till sjunde himlen med eget finger

eftersom drömprinsen aldrig ringer

ensam är inte bäste dräng

man ska ha sällskap i sin säng




Fri vers av Berra Bäver
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-18 17:35



Bookmark and Share


    Oak VIP
Den här dikten känns som den skulle kunna vara vår civilisations yttersta prestation.
2013-01-18

  Jordgubbsodlare
Stor applåd, schnyggt ruskat!
2013-01-18

  Marianne Räf
Slutstrofen om att ha sällskap
var riktigt bra! Den skriver jag
under på. Vågat tema! Hejhej!
2013-01-18

  backwardness
den var kul !!
även om inte alla skulle hålla med :)
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver