Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att det gick över styr, men de har ju sin charm de också (: Tillägnad min mor och våra ordlekar vi brukar ha <3


Tösen utan mor

Det var en gång en liten Tös
Som om en av sina fötter Frös
När hon på sin fot titta blev hon Ordlös
För hon hade tappat sin Plös
Hur skulle hon nu bli tagen för Seriös
Folk skulle ju tro att hon var Hemlös

Men det var tur att hon ej var Färglös
för då har hon fortfarande chansen att kunna bli Dansös
Det är en dröm hon haft enda sedan hon låg i sin kuvös
Där hon för länge sedan kärlekslöst låg och Mös
I väntan på hennes mor, som om flickans liv var Vetlös.
Och som hellre bland massa karlar var Amorös
ibland var det en hel Drös
För hon ville minsann i sitt liv ha lite Ös
och gärna ett aktivt sängkammarliv med ordentligt Klös
För inom detta område var hon ordentligt Ambitiös
Utan att anse sig själv som Kuriös

De män som hon dagligen träffa tyckte att hon var ypperligt Glamorös
och de tyckte att hon mellan lakanen var underbart Graciös

Olyckligtvis så träffade hon en man som var riktigt Hänsynslös
han var sjukligt Religiös
vilket resulterade i att hon slutade som Huvudlös

Mannen i fråga var väldigt Rigorös
När det gällde att vara Minutiös
även om den nyligen mördade kvinnan var Skrupulös
när det gällde att inte vara Sysslolös
Så förtjänade hon ändå inte att leva eftersom hon var Trolös




Bunden vers av Midnatt
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-18 20:13



Bookmark and Share


    jordmatt
Oj!
Vilket barnrim!
Som rör sig från en oskyldig barnlekssaga ut i det sadistiska som för några är allvar.
Intelligens har med blick att göra, och humor - vad är humor? De som har bägge ska nog klara sig!
2014-03-30

  Arne Ugglemosse
rimlexikon?
2013-01-18

    Oak VIP
Bäst Någonsin, jag gråter, härligt
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt