Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmotning

mot
motljuset

motas ut
mot min vilja

i ådringsljuset



mot
motpilen

motas ut

i pilens riktning



mot
mothuden

motas ut

hudvattnet öppnas




Fri vers av Inez L
Läst 350 gånger
Publicerad 2013-01-18 20:58



Bookmark and Share


    Oak VIP
coolt
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L