Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en önskan (jag inte ens tror på..eller jo, eller kanske eller det borde vara så...ja en önskan) Insp av läsning här i sajten. Tack för den (smultronbergen)!


bära dig lite bort

 

 

ska skriva dig vita liljor i tjärn och ljuva rosor på äng och ljussken
som talar dansande skuggors drama på vägg
och jag ska skriva dig varma fällar om ben och låta knastret från brasan trygga din väg i livet - skrivet är ändå givet om än ej läst

ändå nåt om livet

 

ska bara fäkta min egen bryggas batalj
ska bara mildra den skuldens hullingdetalj
ska bara bära dig en bit bort
så inga klingor kan krossa slottets emalj

 

ska skriva sen
när det stjärnas gnister
ska skriva sen när jag

kan de brister som skapar vallgravar mur och tvister

 

ska skriva sen bara gå en sväng genom
alla visten vi krossat sten

 

ska skriva annat
om bara sen

så inga tvivel kan fastna kvar vid min borg av liv
utan dina svar

 

ska skriva tyst om det där som var ja
och skrika högt som det borde vara
ska riva sönder och elda papper och odla rosor i ängsrabatter och aldrig mer rycka tagg och kapa

 

bara skriva och skönhet skapa




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 494 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-18 22:48



Bookmark and Share


  H.C.B
m
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri