Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan man också säga...

Två fåglar på gren de höll koll
ser ner på en man rund som en boll
som åt en macka
-Får vi ej en hacka
får han se oss från ett annat håll...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-19 00:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just det!
2013-01-20

  Ezmeralda VIP
Bra och fyndig!
Inte så roligt att något på sig från baken.
2013-01-19

    ADI Nehlin
:-) tyckte om
2013-01-19

  ULJO
Ja du den var bra den
2013-01-19

    ej medlem längre
Fyndigt.
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt