Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanke till en annan vän, du vet vem du är!


Våga stanna kvar

rösten din tystnar
som ett eko
rör sig bort

ropar din blomma
slänger lasso
kring din själ

orka stå ut
en morgon till
låt solen blända
din bleka hy

sänder tankar
tusen mil från nu
poeters gissel
konstnärers skugga

blåser liv i ditt sinne
res dig
känner du
trots avstånd

blåser lusten
åter




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-19 10:11



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Omtanke och värme
2013-01-28

  SatansSon VIP
Höll på missa denna vackra dikt. Undertbart rörande!
2013-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Fullt med värme och medmänsklighet...
2013-01-19

    ej medlem längre
öm och fin..
2013-01-19

    ej medlem längre
Fin omtanke, känns det som
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP