Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack till Gunnel för hjälpen!


Lagom fattigt

Panikångest
svetten bryter fram
med styva fingrar bryter
hen upp cigarettpaketet!
knytnäven öppnas...

"Har du pengar"?
frågar barnet
ser upp på sin mor
sakligt accepterande
så är det

om du har pengar...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av vera gade VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-19 13:30

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP