Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas mina söner.


Varghjärta


Varghjärtat

räds inte mörkret,

inte heller vinterkyla

eller snö.


Sökande en flock

stark men alltid ensam,

går sin egen väg

genom livet.


Hon som var solitär

fann tre små varghjärtan,

de vandrar

vid hennes sida nu.







Fri vers av Katinka VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-01-19 21:48



Bookmark and Share


    J. Herward


Starka band, ett kall till en samhörighet som gör oss onekligen sårbara inför sanningen att allt tar slut. Men vi har varandra, och med det går allt att övervinna.
2013-04-22

  Lilla Bambun
Wow! Vackert och målande, tydliga bilder och ett fint ämne
2013-03-05

  Magica VIP
Fint.
2013-02-02

    Ken Cassel
Underbart Katinka, då jag bara älskar vilda djur
som inte sitter inlåsta i någon bur :)

Kramar..
2013-01-22

    JO:82
Gullig , kärleksfull text..

bravo
2013-01-21

  Nina Nightwish
Ååå, ryser av välbehag! Väldigt vackert<3
2013-01-20

  Keijo Korkea-aho
Skön läsning så här på söndags morgon. Ett plus jag bor i ett ensamt hus mitt i ett varg revir.
2013-01-20

  AgnesP
åh vad jag tycker om denna. Känner igen.
2013-01-20

  vargtass
Jättevackert skrivet!
2013-01-19

  ULJO
En text med många ifallsvinklar, mycket bra skriftat
2013-01-19

    ej medlem längre
Ord med så många betydelser...vackert skriver du och vackra känslor föds.
2013-01-19

  Constantine Snow
Känner igen mig så otroligt i denna texten. Väldigt vackert nedskrivet.
2013-01-19

    ej medlem längre
Fint och vilt, med kärlek i botten..och respekt
2013-01-19

  Ninananonia VIP
Fint...
2013-01-19

  Jordgubbsodlare
Vackert skaldat! Solitär, det biter sig fast! :)

2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP