Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Kärleksstund

I kärleksstund
i hettans dans
där älskar vi
med liv och lust
helt utan sans

I kärleksstund
två kroppar möts
när varma läppar söker svar

I kärleksstund
när tiden söker glömma
bortom tid och rum
finner händer punkter ömma

I skymningsljuset som finns kvar
finner varma läppar här svar

Att älska är en livets gåva

Så svar på varma läppars fråga
är just att evig kärlek kunna lova

Att i kärleksstund blott nu få finnas
En stund som hjärtat alltid kommer minnas









Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-19 23:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl skrivet kring detta kära
2013-07-29

    Max Poisé
Vackra och välstämda rim! Bravo!

2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet