Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget o allt

skrev om livet
inget särskilt tyckte du
varför hjärtat fullt




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 561 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-20 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself