Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karamellen hela livet!

Det är i själen ett gott möte fastnar
och sen det fortsätter i alla år
att lika skönt bära en här!

Det är en gåva som allt slår ut
så även om man bara setts nå´n minut
så tycks den stunden i sinnet aldrig ta slut
utan så fort tanken på den slår till
då blir glädjen för den så värmande grann
och man tänker tillbaka, guld att man stannade till
den gången och inte hastade iväg och gick
och som tack en evig glädjestund fick!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-20 11:34



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Håller med i föregående kommentar och gratulerar dessutom till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade!!
2013-01-25

  Osvalds_Dotter VIP
En text som jag tyckte om,,
med budskap i sin enkelhet.
Mötet med människor,,
vackert!

Tack för Din text :)
2013-01-25

  ULJO
Fina rader att läsa
2013-01-20

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.GLAD**SJÄLA**GLAD.TACK.
TÄNKVÄRD**TEXT.
i Själens*Innersta*Rum,
Där stannar Äkta Vänskap Kvar.
o Glädje i ALLA Dar.
Kram I.Åberg
2013-01-20

  Lars Hedlin
Så sannt..Sparar som bokmärke :)
2013-01-20

  Michaela Dutius
Så sant - ett möte är lika stort om stunden än är kort
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt