Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 114 (Nu kommer allt ikapp)

Tystnad rådde, tipp tapp

Men nu är det nytt år

Det förra var tungt

Men nu lossnar det

Nu går allt i lås

 

Nu kommer allt ikapp

Tids nog blir det också vår

Men ännu är året ungt

Och alla som vet

att all förändras och förgås

 

Passar på NU och griper varje chans

att ta en välförtjänt revansch

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-20 12:23



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vi är glada ha dig tillbaka!
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström