Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-tidens gång... - tidens gång...


SE JAG GÖR ALLTING NYTT

Det var då, vid den tiden

då allting var orört

luften doftade av kärlek

himlens stjärnor lyste

över en stillsam jord

blommornas stänglar

strävade uppåt mot skyn

där insekternas gästabud

smittade av sig av frömjölets gåva

i vardande är en ny tid, en ny dag

där vinden ömt smeker jorden i

nydanadets tecken

där tiden sluter cirkeln

Se jag gör allting nytt!!

Arlöv den 20.e januari 2013
Erna Frank

 

 




Fri vers av erna frank
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-20 12:31



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Bra ämnen du har för dina dikter!
2013-01-20

    ej medlem längre
mycket bra!
2013-01-20

    ej medlem längre
Så vackert och värmande poeterat
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust