Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagen den 21 januari 2013

K ramens dag det är
R ätt bra för oss alla det där
A tt ge en kram när man är i svängen
M an inser snart den godaste poängen
A tt given kram kan gå vidare som refrängen








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-20 14:02



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Kram för denna kramgoa text som sprider glädje omkring sig.
2013-01-20

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.KRAMAR**KRAMAR*
Ge en KRAM Eller Flera.
Så Får Du KRAMAR IGEN,MERA*MERA.
Kramar Det BÄSTA ÄR.
Varsågod Du Får mina Här.
Hej.I.Åberg
2013-01-20

  Lars Hedlin
KRAM! ;)
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt