Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag får vakna upp efter döden

Tänk att få möta en man som ger så mycket i så få ord.
I en av de vackraste skogar med de finaste skidspåren kom han.

Efter 8 km så möts vi där spåren korsar varandra.
Han hade inte mössa på huvudet.

Han hade en helt vanlig rockjacka med en stor luva på.
Precis som jag hade han precis arbetat sig upp för en backe.

Jag säger med andan i halsen;
Det är lika jobbigt upp för som utför fast vi befinner oss i en saga.

Igår var jag här och åkte säger mannen och då tänkte jag,
om jag får vakna upp efter döden en dag så vill jag vakna här.
Jag vill åka här en gång till.




Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-20 14:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Väldigt fin - men vad säger Du om den sista meningen? Behövs den, utskriven, när du redan skriver in den osynligt i läsaren? Dvs i den här läsaren, andra läser väl annorlunda ;)
2013-08-13

    Katta70 VIP
"Jag säger med andan i halsen;
Det är lika jobbigt upp för som utför fast vi befinner oss i en saga."

Åh så vackert!
Det passar så bra med sista meningen också.
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen